بازرسی‌های کل استان‌ها طی هفته اول آذرماه اقدامات مهمی در راستای احقاق حقوق عامه انجام دادند که برخورد با دلالان نهاده‌های دامی و مرغ زنده در ایلام و تعیین ضرب الاجل ۴۵ روزه برای صاحبان کالاهای ترخیص نشده گمرک بندرانزلی از اهم این اقدامات بود.

دلالان نهاده و مرغ زنده به مراجع قضایی معرفی خواهند شد

عیسی هواسی بازرس‌کل استان ایلام در جلسه ستاد تنظیم بازار استان با تاکید بر شناسایی دلالان نهاده و مرغ زنده در استان به کسانی اقدام به واسطه‌گری و اخلال در امنیت غذایی مردم می کنند هشدار داد نسبت به استرداد نهاده ها یا برگشت مبالغ مربوط به آن اقدام کنند.

وی با اشاره به شناسایی کامل عوامل دخیل در زمینه اخلال در امنیت غذایی مردم تصریح کرد که گزارش کیفری و انتظامی مرتبط با افعال ارتکابی آنها به مراجع ذیصلاح ارسال خواهد شد.

تخلف ۲.۷ میلیون دلاری یکی از شرکت‌های منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس

پیرو درج اخباری مبنی بر وقوع سوء‌جریان در یکی از شرکت‌های منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، موضوع در دستور کار بازرسی‌کل استان بوشهر قرار گرفت و پس از بررسی های صورت گرفته مشخص شد که مبلغ ۲ میلیون و ۷۵۰ هزار دلار از تعهدات ارزی مربوط به سال­های ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ به سامانه نیما و سیستم بانکی واریز نشده است.

همچنین ملاحظه شد، علیرغم خروج ۵۰۶ تن از محصولات تولیدی شرکت مورد اشاره، به ارزش یک میلیون و ۷۰۰ هزار درهم توسط شرکتی موسوم به میدل پلت شم در سال ۱۳۹۵ وجهی دریافت نشده و حسابدار فروش ارزی به صورت صوری مبلغ یاد شده را در حساب های شرکت ثبت کرده است و مسئولین بعدی نیز گرچه بعداً متوجه موضوع شده اند، لیکن به دلیل عدم دسترسی به شرکت خریدار که به احتمال فراوان این شرکت صوری و تنها یک ایمیل از آن موجود است، اقدامی صورت نداده اند. از طرفی، افراد دخیل در موضوع نیز به تدریج از شرکت مذکور منتقل و یا خارج شده اند.

استرداد مبلغ آبونمان اخذ شده توسط مخابرات از مشترکین تلفن ثابت/ پیگیری مغایرت‌ در صورت‌های مالی شهرداری یزد

با پیگیری‌های بازرسی‌کل استان یزد، شرکت مخابرات ایران منطقه یزد بابت دریافت مبالغ اضافی آبونمان تلفن ثابت از مشترکین محکوم به پرداخت 75 میلیارد ریال جریمه و استرداد مبالغ اضافی شد و جریمه مذکور از حساب شرکت برداشت شده است.

همچنین پیرو اظهارات یکی از اعضای شورای اسلامی شهر یزد مبنی بر وجود مغایرت در صورت های حساب شهرداری یزد، بازرس کل استان به این موضوع ورود کرد و پس از حسابرسی‌های صورت گرفته و بررسی‌های تخصصی مقرر شد به استناد مصوبه شورای دستگاه‌های نظارتی استان، تیمی متشکل از نمایندگان سازمان بازرسی، دیوان محاسبات، اداره‌کل اطلاعات و یک نفر حسابرس خبره نسبت به بررسی مغایرت‌ها اقدام و نتیجه را اعلام کنند.

ضرب‌الاجل ۴۵ روزه به مدیران و صاحبان کالاهای ترخیص نشده گمرک بندرانزلی

بازرس کل استان گیلان به صاحبان کالا و مدیران دستگاه‌های متولی به منظور ترخیص کالاهای اساسی و نهاده‌های دامی از انبارهای بندرانزلی ضرب‌الاجل ۴۵ روزه داد. سیف‌اله مسرور این دستور را در بازدید سرزده از دو گلوگاه اساسی ترخیص و تجارت کالاهای اساسی در منطقه آزاد و گمرک بندرانزلی صادر کرد.

انتهای پیام/